Language:

2014 m. spalis Raseiniškės dalijosi veiklos rezultatais ir priminė pilių istoriją

Puikų rudens savaitgalį praleidome Raseinių soroptimisčių klubo 10-mečio šventėje, surengtoje kaimo turizmo sodyboje "Karpynė". Svarbu ir gera šilutiškėms buvo čia atvykti, nes prieš 10 metų būtent Šilutės Soroptimos klubas „krikštijo“ ką tik inauguruotą Raseinių klubą.

 

Malonu buvo išgirsti klubo prezidenčių pasakojimus apie itin aktyvią raseiniškių veiklą – verta pasimokyti iš šių moterų iniciatyvumo, išradingumo rengiant projektus, susitikimus, organizuojant kitą veiklą.

 

Linkėdamos neišsenkančių idėjų, Raseinių sesėms dovanojome Šilutės simbolį – baltąją magnoliją. Norime, kad šis medis, pavasarį žavintis įspūdingais žiedais, papuoštų kokį nors Raseinių skverą ar įstaigos teritoriją, džiugintų visus praeivius ir kasmet primintų apie abiejų mūsų klubų draugystę.

 

Smagu buvo pasiausti su liaudiškos muzikos kapela "Bičiuliai", paklausyti raseiniškių partnerių sveikinimų ir Raseinių klubo veiklos vertinimų.

 

Labai patiko kelionė po Panemunės pilis, gidų pasakojimai apie jų istoriją.

 

FOTO: Šilutiškės Raseinių klubo 10-mečio šventėje.

 

Šilutės Soroptimos klubas raseiniškėms dovanojo Šilutės simbolį magnoliją, kad ji daug metų primintų abiejų klubų draugystę.

 

Smagi kelionė panemuniais.