Language:

Parodos "Senjorės puošia pasaulį" atidarymas

Reikia veikti ir kas, jei ne mes, moterys...!",- taip kalbėjo viena iš parodos "Senjorės puošia pasaulį" herojų Zita Gineitienė. Lietuvos Soroptimisčių Klubų Sąjungos organizuota fotografijų paroda atidaryta rugsėjo 27 dieną Vilniuje, Marijos ir Jurgio Šlapelių name - muziejuje. Parodoje pristatomos 16 moterų senjorių, vienijamų siekio kurti aplink save gražesnį ir geresnį.

 

Parodoje pristatoma 16 moterų senjorių, vienijamų siekio kurti aplink save gražesnį ir geresnį pasaulį. Jų veiklos išties skirtingos – nuo tautinio paveldo puoselėjimo, kultūros renginių organizavimo, rūpinimosi beglobiais vaikais ar aplinkos grąžinimo iki mokyklų ir tarptautinių organizacijų steigimo.

 

Mūsų klubą atstovavo Giedrė Kairiūnienė ir Emilija Osteikienė.

 

Tą pačią dieną dalyvavome Vilniaus aerouosto stebėjimo aikštelėje įkurto gėlyno atidaryme. Mūsų klubo aktyvi senjorė Emilija su sodo " Aerouostas" bendrijos narėmis, papuošė aikštelę įvairiausiomis gėlėmis. Bendrijos pirmininkės Jūratės Cravetto pastangomis įrengta informacinė lenta apie gėlyno sukūrimą. Tai labai graži iniciatyva-projekto tęsinys.