Language:

2019 m. rugsėjis. 21-sis klubo gimtadienis KITAIP!!!

 

Rugsėjo 13-15 d. Šilutės Soroptimos klubas šventė savo 21jį gimtadienį KITAIP - dalyvavo Sveikatingumo stovykloje Nidoje.  Drauge su mumis šventė ir sesės soroptimistės iš Alytaus – Daiva, Vilija, Birutė (kaip smagu !) Užsiėmimus vedė lektorės Nijolė Koskienė - sveikatos žurnalistė, rašytoja, Eva Tombak - jogos mokytoja, rašytoja, Virginija Vilkas - sveiko maisto entuziastė, praktikė. Tai buvo sąmoningo, sveiko gyvenimo būdo, sveikatos tobulinimo, subalansuotos mitybos, minčių ir judėjimo  harmonijos pamokos. Tris dienas mus supo meilės švytėjimas viena kitai ir pasauliui. Grįžusios su įkvėpimu ruošiamės naujiems soroptimistiniams metams ir prasmingoms veikloms, palaikant viena kitą ir išgirstant gerą žodį: „ ... Nidos savaitgalio rezultatai: minus 1 kg, metabolizmas veikia kaip pasiutęs, entuziazmas toks tarsi tau ne pem plius ir juo labiau ne 60.
Optimizmas pulsuoja, sprogdina ir norisi sugrįžti ten, kur gera. Tačiau nėra kur, jei esi sugrįžęs į save! ..... ačiū Soroptimist International už bendrystę ir jos sparnus!...“ (E. Tombak). „... Šį savaitgalį turėjome didelį malonumą būti Šilutės Soroptimisčių klubo bendruomenėje (moterys, jūs fantastiškos) ir dalintis tuo, kuo gyvename. Žiūrėdama nuotraukas, susimąsčiau: bet juk tai nebuvo mūsų profesijos. Ir prisiminiau savo bičiulę, kuri savo penkiasdešimtmečio rytą, žlugus jos įmonei, pasakė: "Betgi kaip nuostabu, tau penkiasdešimt, o tu galvoji, kuo būti".
Hm, mielosios, betgi tai iš tiesų nuostabu. Gyvenime tiek įdomių dalykų. Ir net nebūtina laukti problemų. Ačiū, ... už kvietimą į savo klubo šventę ir visoms klubo moterims už nuoširdumą. (N. Koskienė).